Ketolan Paksun sukuseura

 

   Etusivu      Uutiset & Tapahtumat 
 Tervetuloa viettämään

Ketolan Paksun eli Jaakko Ojalan, ent. Ollinsuvun sukuseuran sukukokousta ja sukujuhlaa Lappajärvellä 16.7.2016 kello 12.00 alkaen.

Tilaisuus alkaa Lappajärven kunnan ja seurakunnan tervehdyksellä, jonka jälkeen keittolounas, sääntömääräinen sukukokous ja -juhla ohjelmineen, seurusteluineen ja kahvituksineen.

Osallistumismaksu 20 € suoritetaan sukuseuran tilille  FI51 4747 2020 0013 98. viimeistään 30.6.2016. Maksun voi suorittaa myös paikan päällä. Alle 16-vuotiaat voivat osallistua maksutta perheen mukana.

Kokous pidetään Lappajärvellä Tyyneläntie 1, Lappajärven Rauhan yhdistyksellä ns. vanhassa Kivikoulussa. Juhlapaikalle järjestetään opastus.

TERVETULOA TUTUSTUMAAN SUKUUSI!

 Ketolan Paksun sukuseura ry hallitus

Fb-ryhmä: Ketolan Paksun sukuseura eli Jaakko Ojalan jälkeläiset
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

Facebook-ryhmä

Voit osallistua keskusteluun Paksun suvun jäsenten kanssa Ketolan Paksun sukuseura eli Jaakko Ojalan jälkeläiset- Facebook-ryhmässä. Ryhmä on suljettu; jäsenyyttä haetaan ryhmän ylläpitäjältä, jonnka hyväksynnän jälkeen ryhmään voi liittyä. Osallistumisen edellytys on oma Facebook-profiili. Tervetuloa jakamaan sukuun liittyviä tarinoita ja kokemuksia!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Sukuluettelo

Sukuseura päivittää Ketolan Paksun sukulueteloa. Tiedot on kerätty edellisen kerran vuonna 2002. Voit ilmoittaa muutokset ja korjaukset Hilkka Aholalle sähköpostilla hilkka.ahola@netikka.fi tai puhelimella 0503706846.